World General Knowledge Quiz With Answer

51. Which country amended its national anthem in January 2021 to honor indigenous people?

  • A) New Zealand
  • B) Canada
  • C) Australia
  • D) South Africa
Answer: Australia

52. Whichargin-top: Which country is the largest producer of castor oil?

  • A) Brazil
  • B) China
  • C) India
  • D) Thailand
Answer: India

53. Which country was previously known as Ceylon?

  • A) Sri Lanka
  • B) Maldives
  • C) Mauritius
  • D) Seychelles
Answer: Sri Lanka

54. On which date is International Women's Day celebrated?

  • A) 1st May
  • B) 14th February
  • C) 8th March
  • D) 21st June
Answer: 8th March

55. What was the former name of Thailand?

  • A) Annam
  • B) Burma
  • C) Siam
  • D) Khmer
Answer: Siam

56. Which African country was originally known as Northern Rhodesia?

  • A) Zimbabwe
  • B) Malawi
  • C) Zambia
  • D) Angola
Answer: Zambia

57. Which is the largest country by area in Africa?

  • A) Nigeria
  • B) Ethiopia
  • C) Algeria
  • D) Libya
Answer: Algeria

58. In which country is the city of Ho Chi Minh located?

  • A) Vietnam
  • B) Cambodia
  • C) Laos
  • D) Myanmar
Answer: Vietnam

59. What percentage of the world's land area is covered by forests?

  • A) 20.50%
  • B) 26.19%
  • C) 30.75%
  • D) 35.20%
Answer: 26.19%

60. On which date is World Turtle Day observed?

  • A) 15th May
  • B) 20th May
  • C) 23rd May
  • D) 25th May
Answer: 23rd May
1 2 3 4 5 6 7 8