Sports GK Questions Answers

81. In which country was the 2013 FIFA Confederations Cup held?

  • A) Russia
  • B) Germany
  • C) Brazil
  • D) Qatar
Answer: Brazil

82. In which year did India last win the Men’s Hockey World Cup?

  • A) 1975
  • B) 1980
  • C) 1982
  • D) 1994
Answer: 1975

83. Which sport was proposed to be dropped from the 2020 Olympic Games by the IOC?

  • A) Boxing
  • B) Wrestling
  • C) Judo
  • D) Taekwondo
Answer: Wrestling

84. Which martial art form was invented by Bruce Lee?

  • A) Taekwondo
  • B) Judo
  • C) Aikido
  • D) Jeet Kune Do
Answer: Jeet Kune Do

85. Where were the 2014 Asian Games held?

  • A) China
  • B) Thailand
  • C) South Korea
  • D) Vietnam
Answer: South Korea

86. Who was the first Saudi Arabian track and field athlete to participate in the Olympic Games?

  • A) Dalilah Muhammad
  • B) Sarah Attar
  • C) Kariman Abuljadayel
  • D) Lubna Al-Omair
Answer: Sarah Attar

87. Vallam Kali is a traditional boat race festival of which state?

  • A) Andhra Pradesh
  • B) Odisha
  • C) Kerala
  • D) West Bengal
Answer: Kerala

88. To whom is the Dronacharya Award given?

  • A) Coaches
  • B) Athletes
  • C) Sports Journalists
  • D) Sports Administrators
Answer: Coaches

89. Which country is the second-highest winner of FIFA World Cup titles after Brazil?

  • A) Argentina
  • B) Germany
  • C) Italy
  • D) France
Answer: Italy

90. Which country did India defeat in the final to win the Kabaddi World Championship in 2007?

  • A) Nepal
  • B) Thailand
  • C) Malaysia
  • D) Iran
Answer: Iran
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10