Sports GK Questions Answers

71. Who holds the Olympic record for the 100 meters race?

  • A) Carl Lewis
  • B) Usain Bolt
  • C) Justin Gatlin
  • D) Tyson Gay
Answer: Usain Bolt

72. How many gold medals has the Indian Hockey Team won in the Olympics?

  • A) 8
  • B) 10
  • C) 7
  • D) 11
Answer: 8

73. Which city hosted the 2016 Summer Olympic Games?

  • A) Tokyo
  • B) Rio de Janeiro
  • C) Beijing
  • D) Athens
Answer: Rio de Janeiro

74. In which year was the Indian Olympic Association formed?

  • A) 1910
  • B) 1915
  • C) 1920
  • D) 1927
Answer: 1927

75. How many times had Lionel Messi won the Ballon d'Or by 2013?

  • A) 2
  • B) 4
  • C) 5
  • D) 3
Answer: 4

76. How many players are there on each side in Rugby Union football?

  • A) 11
  • B) 13
  • C) 15
  • D) 17
Answer: 15

77. Which player has been awarded the Arjuna Award, Dronacharya Award, Rajiv Gandhi Khel Ratna, and Padma Shri?

  • A) Viswanathan Anand
  • B) Leander Paes
  • C) Saina Nehwal
  • D) Pullela Gopichand
Answer: Pullela Gopichand

78. Against which country did Sachin Tendulkar play his last One Day International match?

  • A) South Africa
  • B) Pakistan
  • C) New Zealand
  • D) West Indies
Answer: Pakistan

79. Which country or countries hosted the UEFA Euro 2012?

  • A) France and Switzerland
  • B) Germany and Austria
  • C) Poland and Ukraine
  • D) Spain and Portugal
Answer: Poland and Ukraine

80. Which is the oldest football tournament in India?

  • A) Durand Cup
  • B) Rovers Cup
  • C) Subroto Cup
  • D) Kalinga Cup
Answer: Durand Cup
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10