World General Knowledge Quiz With Answer
51. Which country amended its national anthem in January 2021 to honor indigenous people?
- A) New Zealand
- B) Canada
- C) Australia
- D) South Africa
Answer: Australia
52. Whichargin-top: Which country is the largest producer of castor oil?
- A) Brazil
- B) China
- C) India
- D) Thailand
Answer: India
53. Which country was previously known as Ceylon?
- A) Sri Lanka
- B) Maldives
- C) Mauritius
- D) Seychelles
Answer: Sri Lanka
54. On which date is International Women's Day celebrated?
- A) 1st May
- B) 14th February
- C) 8th March
- D) 21st June
Answer: 8th March
55. What was the former name of Thailand?
- A) Annam
- B) Burma
- C) Siam
- D) Khmer
Answer: Siam
56. Which African country was originally known as Northern Rhodesia?
- A) Zimbabwe
- B) Malawi
- C) Zambia
- D) Angola
Answer: Zambia
57. Which is the largest country by area in Africa?
- A) Nigeria
- B) Ethiopia
- C) Algeria
- D) Libya
Answer: Algeria
58. In which country is the city of Ho Chi Minh located?
- A) Vietnam
- B) Cambodia
- C) Laos
- D) Myanmar
Answer: Vietnam
59. What percentage of the world's land area is covered by forests?
- A) 20.50%
- B) 26.19%
- C) 30.75%
- D) 35.20%
Answer: 26.19%
60. On which date is World Turtle Day observed?
- A) 15th May
- B) 20th May
- C) 23rd May
- D) 25th May
Answer: 23rd May
