World General Knowledge Quiz With Answer

61. In which country are white elephants found?

  • A) India
  • B) Sri Lanka
  • C) Thailand
  • D) Cambodia
Answer: Thailand

62. Taoism is a school of which philosophy?

  • A) Chinese Philosophy
  • B) Indian Philosophy
  • C) Vietnamese Philosophy
  • D) Tibetan Philosophy
Answer: Chinese Philosophy

63. Which language is not a recognized official language of the United Nations?

  • A) French
  • B) Spanish
  • C) Chinese
  • D) Japanese
Answer: Japanese

64. Which city was the first to announce an "Ultra Low Emission Zone" to tackle air pollution?

  • A) London
  • B) Berlin
  • C) Stockholm
  • D) Oslo
Answer: London

65. On which date is International Children's Book Day celebrated?

  • A) 2nd April
  • B) 7th April
  • C) 14th April
  • D) 21st April
Answer: 2nd April

66. Where is the headquarters of the European Union located?

  • A) Vienna
  • B) Berlin
  • C) Amsterdam
  • D) Brussels
Answer: Brussels

67. Where is the world's highest ground-based telescopic observatory located?

  • A) India
  • B) Chile
  • C) China
  • D) United States
Answer: India

68. Which country is currently the largest emitter of carbon dioxide?

  • A) United States
  • B) China
  • C) India
  • D) Russia
Answer: China

69. Which country has the largest Spanish-speaking population?

  • A) Spain
  • B) Argentina
  • C) Colombia
  • D) Mexico
Answer: Mexico

70. How many countries have a coastline on the Mediterranean Sea?

  • A) 15
  • B) 18
  • C) 20
  • D) 22
Answer: 22
1 2 3 4 5 6 7 8