World General Knowledge Quiz With Answer

71. Over which region is the Earth's major ozone hole located?

  • A) Arctic
  • B) Antarctica
  • C) Pacific
  • D) Indian Ocean
Answer: Antarctica

72. Which port is known as the "Coffee Port of the World"?

  • A) Rio de Janeiro
  • B) Buenos Aires
  • C) Santos
  • D) Cartagena
Answer: Santos

73. What is alfalfa?

  • A) A type of grass
  • B) A desert plant
  • C) A tropical fruit
  • D) A fishing village
Answer: A type of grass

74. In which country is the world's longest straight road without any corners located?

  • A) Australia
  • B) USA
  • C) Saudi Arabia
  • D) Canada
Answer: Saudi Arabia

75. Lisbon is the capital of which country?

  • A) Spain
  • B) Italy
  • C) Greece
  • D) Portugal
Answer: Portugal

76. Where is the headquarters of the World Wide Fund for Nature (WWF) located?

  • A) France
  • B) Netherlands
  • C) Belgium
  • D) Switzerland
Answer: Switzerland

77. Where is Vulcan City located?

  • A) USA
  • B) Canada
  • C) Mexico
  • D) Iceland
Answer: Canada

78. When was the African Union founded?

  • A) 2002
  • B) 1999
  • C) 2005
  • D) 2008
Answer: 2002

79. What is the full form of NASA?

  • A) National Aerospace and Space Agency
  • B) National Aeronautics and Space Authority
  • C) National Astro and Space Administration
  • D) National Aeronautics and Space Administration
Answer: National Aeronautics and Space Administration

80. In which year was the first railway in the world opened in England?

  • A) 1822
  • B) 1823
  • C) 1825
  • D) 1827
Answer: 1825
1 2 3 4 5 6 7 8